Skladovanie a hygiena

Skladovanie a hygiena


Hygiena a precízna práca sú alfou a omegou v profesionálnom stravovaní. Hygienické požiadavky na HACCP sú základom každého komerčného použitia potravín. Tu nájdete všetko potrebné vybavenie a nástroje na splnenie zodpovednosti HACCP.

Skladovanie a hygiena sú dôležitým elementom

Každá profesionálna reštaurácia by mala spĺňať parametre stanovené úradom verejného zdravotníctva. Práve, preto je dôležité správne skladovanie potravín a udržiavanie čistoty vďaka našim skladovacím produktom a čistiacim prostriedkom

  • Kuchynské váhy pomáhajú pri meraní presného množstva ingrediencii v jednotlivých receptoch.

  • Umývadlá na ruky podporujú udržiavanie hygienických podmienok pri manipulácií s jedlom.

  • Čistiace prostriedky značky stalgast sú prostriedky na čistenie určené pre profesionálne kuchyne.

  • Lapače hmyzu umiestnené na terasách alebo priamo v kuchyniach vedia minimalizovať množstvo nežiaduceho hmyzu.

  • Teplomery, bez ktorých by niektoré technologické postupy v kuchyni neboli možné sú taktiež výbornou pomôckou v profesionálnej kuchyni.

  • Odpadkové koše sú potrebné keďže nevieme variť s nulovou tvorbou odpadu.

  • Skladové regále pomáhajú prehľadne rozdeliť suroviny v suchom sklade.

  • Transportné vozíky a regále slúžia pri transporte buď samostatne alebo v gastronádobách.


Zobraziť viac