Top Operation in der Ostslowakei: der Kaktus 17.10.2019 Udržať si pri prevádzke gastrozariadenia vysoký štandard a kvalitu poskytovaných služieb vie byť extrémne náročné. Svoje o tom vie aj Erik Richvalský z cactus.sk, ktorý so svojím tímom v Bardejove pom... Mehr lesen
Kaffee als Mission: Václav Faltus über Kaffeeröstung und Wettbewerb in der slowakischen Gastro-Szene 15.10.2019 V posledných rokoch sa stala káva na Slovensku kultom. Vzniká mnoho kaviarní, ktoré ponúkajú nadštandardné služby, pražia si vlastnú kávu a dosahujú kvalitu Európskej úrovne. Aktuálnu situáciu v gastr... Mehr lesen
Sie eröffnen ein Unternehmen? Hier finden Sie alle Informationen, die Sie benötigen 15.10.2019 Otvoriť si reštauráciu, kaviareň či cukráreň je snom mnohých ľudí. Skutočný cieľ sa však nepodarí splniť každému. Pred samotným otvorením vás čaká množstvo prekážok a povinností, ktoré musíte prekonať... Mehr lesen
Wie kann man den Tag organisch beginnen? Versuchen Sie Kokosnuss-Schalen 11.10.2019 Môžete nám predstaviť Vašu firmu? Už z názvu je snáď jasné, čomu sa kokosové misky venujú. Sme sestry a našim hlavným cieľom je posúvať šťastie v podobe kokosových misiek ďalším ľuďom a vylepšiť rána ... Mehr lesen